Ik heb nu mijn eigen YouTube kanaal!

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ik heb nu mijn eigen YouTube kanaal!

Mijn Paranormale  YouTube kanaal

Doordat ik eigenlijk iedere dag wel vragen krijg over mijn werk, ben ik op het idee gekomen om filmpjes te maken waar ik Paranormale onderwerpen uitleg. Het paranormale is toch voor veel mensen ongrijpbaar en onbegrijpelijk. Voor velen niet te bevatten. Ik leg in duidelijke aardse en begrijpelijke taal uit wat een bepaald onderwerp inhoudt.

Ik dacht: en dit is ook een mooie manier om mijn meditaties op YouTube te zetten zo dat iedereen daar van kan gaan genieten. Binnenkort komen er meer meditaties op te staan. Dus houdt mijn YouTube kanaal in de gaten!

Mocht je heel graag meer willen weten over een bepaald onderwerp, laat het mij dan weten via email. Ik hoor graag waar jullie interesses liggen, zodat ik de onderwerpen zo veel mogelijk op jullie kan afstemmen.

Ik heb mijn eerste filmpje op YouTube gezet:

Wat is een Medium, een Paragnost en een Healer?

Dit is de link:  https://www.youtube.com/watch?v=edWrWviPyAE

Mijn volgende filmpje die ik deze week nog op YouTube ga zetten is:

Hoe kan jijzelf in contact komen met Overleden Dierbaren, Gidsen en Engelen?

Zo kun je mij vinden:

Je  kunt mij vinden op YouTube door Yvonne Baank in te typen.

Dit is de link van mijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCn3_pCzYiln0atLdEpmM0OQ

Abonneren

Ik zou het heel fijn vinden als jij je op mijn YouTube kanaal abonneert! DOEN!

Je krijgt dan een melding als ik nieuwe items op You Tube heb gezet.

En op mijn kanaal staan al mijn filmpjes en meditaties overzichtelijk op een rij.

  

Mijn CD: Verbinding maken met jouw Gids Staat al op YouTube!

Dit is de link:

https://youtu.be/EjbN6iwd6GA

Menu