De Online Cursus Paranormale Ontwikkeling start weer op 10 September!

Online Cursus Paranormale Ontwikkeling

Ik heb veel vragen gehad of ik een paranormale online cursus wilde geven. In Nederland heb ik 17 jaar lang veel cursussen met succes gegeven bij mij in de praktijk. Cursus geven is mij op het lijf geschreven. Maar ja, life is natuurlijk heel anders dan online, hoe ga ik dan de cursussen die ik jaren heb gegeven online vormgeven? Ik moest daar even over na denken. Maar het is gelukt! Inmiddels geef ik al weer een paar jaar deze cursus.

De cursus geef ik via Zoom, voor iedereen eenvoudig en toegankelijk. Ik mail je een link en je hoeft alleen maar op de link te klikken. Met Zoom kunnen er meerdere mensen tegelijk deelnemen.. Je hoeft hiervoor geen Zoom account te hebben.

Deze cursus bestaat uit 8 lessen

In duidelijke aardse taal zal ik alle facetten van het paranormale gaan uitleggen. Vooral wat dit allemaal inhoudt en hoe je hiermee kunt leren omgaan. Natuurlijk gaan we hier ook mee aan de slag. We gaan veel oefenen om de paranormale gave te ontwikkelen en om zekerder van jezelf te worden.

les 1: Wat is: helderzien, helderweten, heldervoelen, helderruiken en helderhoren?

Wat is Telepathie

Wat is een Paragnost en een Medium?

We gaan het hebben over leren mediteren.

Je mag over deze onderwerpen vragen stellen.

les 2: Foto’s lezen van mensen en dieren in leven.

les 3: Foto’s lezen van mensen en dieren die zijn overleden.

les 4: Psychometreren met voorwerpen. Psychometreren is het aanvoelen van voorwerpen.

les 5: Herhaling van les 2, 3 en 4.

les 6: Het mediumschap:

Direct contact maken met overledenen (zonder foto).

les 7: Healing

Wat is Healing?

Hoe toe te passen en te oefenen.

les 8: Uittreden en mensen Healen/helpen op afstand.

Cursus informatie

  • De cursus is van 19 uur tot 21 uur.
  • De cursus bestaat uit maximaal 6 personen
  • De cursus bestaat uit 8 lessen van 2 uur
  • Jouw bijdrage voor de cursus is: € 495,= p.p.

 

Je mag je opgeven per email, graag met een foto waar ik jouw ogen goed op kan zien. Uiteraard kun je ook mailen voor vragen naar:

 

yvonnebaank@icloud.com

 

Op YouTube leg ik ook uit wat de cursus inhoudt.