Een kijkje in Hongarije

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Een kijkje in Hongarije

Vanaf 1 september 2013 woon ik Hongarije. Het moment dat ik hier aan kwam rijden herinner ik mij nog heel goed. Het was 23 uur en ik parkeerde de auto, stapte uit en voelde de Hongaarse bodem onder mijn voeten, ik kreeg een golf van energie door mij heen. Ik voelde de aangename warmte op mijn gezicht, ik hoorde het geluid van de krekels en snoof de geur op van de natuur. In een paar seconde gingen al mijn zintuigen open. En in mijn hart hoorde ik: Ik ben thuis! Het was overweldigend.

Helende, zonnige dagen

Ik woon in de bossen met alleen natuur geluiden. De rust bevordert de spiritualiteit. Het hele jaar door zijn er overwegend zonnige dagen. Het droge landklimaat vind ik zeer prettig. Dit alles is zeer helend en aangenaam voor de mens.

Ik heb een woonhuis en een praktijk huisje op een hectare grond. Ik ontvang af en toe cliënten uit Nederland die hier komen om op adem te komen, te helen of voor een consult of cursus. Sinds kort heb ik het huis van de buren er bij gekocht zodat de mensen ook kunnen verblijven in deze magische omgeving. Het huis staat op een halve hectare grond en heeft een eigen bos. De energie is daar heel rust gevend, helend en inspirerend.

Mijn Spirituele omgeving

De renovatie is in volle gang. Ik heb er veel plezier in om dit huisje helemaal op te knappen, mooi en spiritueel te maken. Wanneer het huis klaar is komt dit bij de Nieuwtjes te staan.

Het huis krijgt de naam: Angels, Buddhas and Witches. De huiskamer wordt in gericht met Angels, de slaapkamer met Buddhas en de logeerkamer met Witches. De Space vliegt er tussen door.

Het voelt fijn om straks mensen in mijn Spirituele omgeving te mogen ontvangen en te begeleiden in datgene wat ze nodig hebben.

Menu