Een fonkelnieuwe website

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Een fonkelnieuwe website

Geweldig space thema

Ik ben heel blij met dit geweldig Space thema! Alles wat ik doorkrijg, alles wat ik nodig heb om mijn werk te kunnen doen, komt ‘out of Space’! Mijn Gidsen, de Engelen en overledenen bevinden zich allemaal in ‘the Space’. ‘The Space’ is 1 groot mysterie. Fascinerend, boeiend, spannend en mysterieus net als mijn werk.

De zon, de maan, de planeten en de sterren, hebben allemaal invloed op ons en een sterke invloed op de aarde. Zonder de zon zou er geen leven op aarde mogelijk zijn. We zijn hier en we bestaan hier op aarde door de zon, de maan, de planeten en de sterren. Intrigerend!

Astrologie

In het verre verleden heb ik de opleiding Astrologie gedaan, ik heb altijd een verlangen gehad meer te weten over ‘The Space’. Een sterke aantrekkingskracht voor alles wat daar is. Ook voor buitenaards leven. Denken dat we de enige zijn in het grote heelal, is erg kort door de bocht.

Menu